Skip to main content
Next Post

Wat zeggen anderen over Lux-Nova

recensies – reacties – opmerkingen

Hier staan ervaringen en reacties van mensen die met Lux-Nova gewerkt hebben. U bent van harte uitgenodigd ook te reageren.
Voor meer reacties zie ook de facebook pagina van Lux-Nova.

Join the discussion 5 Comments

 • Eric van der Poll, Zaltbommel says:

  We hebben in ons trappenhuis een raam waar we graag “iets speciaals” wilden. Via via kwamen we in contact met Ellen van der Leeden van Lux- Nova.
  Direct na het eerste bezoek van haar aan ons huis, om het raam te beoordelen waren we zeer aangenaam verrast. Duidelijke uitleg met de verschillende mogelijkheden en onmogelijkheden, die voor ons, als leek, erg belangrijk zijn. Hieropvolgend een duidelijke offerte gekregen en deze akkoord gegeven. Vervolgens een schets ontvangen om te kijken of mijn ideeen en wensen goed over waren gekomen en dat waren ze zeker!
  Tijdens de werkzaamheden geregeld goed op de hoogte gehouden, wat ik persoonlijk erg plezierig vond.
  Op de dag van plaatsing is het kunstwerk professioneel geplaatst en uitleg gegeven van eventueel onderhoud.
  Al met al een zeer prettige ervaring en een daadwerklijk SCHITTEREND werk bij mij in het trappenhuis. Ik kan Lux-Nova van harte aanbevelen voor mensen die graag iets moois willen van glas!

  Eric van der Poll, Zaltbommel, 07-09-2015

 • Rien van Ginneken says:

  Ik kwam in contact met Ellen van Lux-Nova toen ik zelf met mijn werkzaamheden als zelfstandig glazenier stopte. Zij nam een deel van mijn materialen over. Er waren meerdere geïnteresseerden maar Ellen viel mij op als een gepassioneerd glazenierster.
  Ze draait haar hand niet om voor welke klus dan ook. Van zeer kunstzinnig tot het reguliere glas-in-lood werk.
  Ik volg haar nog steeds. Glas is voor haar niet zomaar glas en zelfs gebroken glas is nog indrukwekkend als zij het in haar handen heeft gehad.
  Haar werk maakt bij iedereen blije emoties los.
  Ellen, ik houd van de blijdschap die jij er bij mensen mee losmaakt!
  Rien van Ginneken, 25-01-2016

 • Anna van der Sloot says:

  Veelzijdig, creatief en positief ingesteld!!
  Anna van der Sloot, 04-02-2016

 • Gerben Valenkamp says:

  Zeer mooie werken! Die gevoel en passie uitstralen. Het glas samen met het licht brengt de kunst tot een levendig en spannend object om naar te blijven kijken en te verwonderen!
  Gerben Valenkamp, 28-3-2016

 • Inge van der Kammen says:

  Onze oude glas in lood tussendeur was aan een reparatie toe, het glas rammelde als de deur open of dicht ging. Er was al eens een klein ruitje vervangen maar deze oude tochtdeur had een “behandeling” (lees, nieuw lood) nodig.
  Wat een geweldig resultaat: de deur voelt heel stabiel, je hoort niets bij openen of dichtdoen, prachtig gerestaureerd en de deur is qua verf nauwelijks beschadigd tijdens restaureren.
  Nu gaat Ellen voor onze woonkamer in de paneeldeuren een mooi ontwerp maken voor de bovenlichten, daar zit oud, geel glas in maar we zien daar liever ook glas in lood in. Iedere wens is bespreekbaar, offerte is vlot gemaakt. Ellen, je bent een vakvrouw met liefde voor je vak! Bedankt tot nu toe 🙂