Skip to main content
Next Post
Previous Post

Stained Glass Quarterly

STAINED GLASS ASSOCIATION of AMERICA

Hieronder het artikel dat ik schreef op verzoek van Kathy Barnard, de hoofdredacteur van het blad Stained Glass Quarterly. Dit blad is het vakblad van de Stained Glass Association of America, afgekort SGAA. Je kunt je op dit blad abonneren! Dit magazine komt eens per kwartaal uit. Aanleiding was het Symposium dat de firma Lamberts samen met Bendheim organiseerde in mei van het vorig jaar.
Behalve dat het een absolute eer is, vind ik het zó leuk om dit te hebben mogen schrijven. Het gaf me de gelegenheid nog eens terug te kijken op een fantastisch weekend waar ik met veel mensen kennis heb gemaakt. Ik kan iedereen die met glas werkt aanraden om symposia te volgen en hoop van harte dat ik nog eens de gelegenheid krijg een dergelijk evenement te volgen. Wat begon als een sprong in het diepe is de start geweest van een enorme positieve ontwikkeling. Zowel persoonlijk als voor het bedrijf!
Wat me vooral is bijgebleven is de absolute ontspannen sfeer en de grote deskundigheid van de deelnemers. Kunstenaars, architecten, professoren uit de diverse disciplines, leveranciers; iedereen die heeft gezorgd dat het een groot succes is geworden, nogmaals dank!

Veel leesplezier.

Stained Glass Quarterly!

Ellen van der Leeden

Leave a Reply