Skip to main content
Next Post
Previous Post

De Wilgengaarde ‘Zwerven door de kunst’.
Exposities – Evenementen

Wanneer:
Zaterdag 2 juni van 10.00- 18.00 uur
Zondag: 3 juni van 10.00- 17.00 uur.

Locatie: Benedeneind NZ 408A
3405 CD Benschop

In het authentieke landschap van de Lopikerwaard presenteer ik mijn werk, samen met 40 andere kunstenaars. Landgoed ‘De Wilgengaarde’, gastheer en -vrouw, Familie Straver. Op hun buitengewoon mooie erf, een weidelandschap met veel water vindt dit jaar de 12e editie van de kunstmanifestatie plaats. Dit is een buitenlocatie, u bent hierbij van harte uitgenodigd voor een wandeling in de frisse lucht, tussen de wilgen en de iepen. En, tussen verrassende kunst!
Glas, buiten, kan dat wel?
Jazeker kan dat. Het is niet algemeen bekend dat de applicatie-techniek, of appliqué zich heel goed leent voor juist BUITEN. Speciaal voor deze tentoonstelling maakte ik in deze techniek een nieuw werk.
Nieuwsgierig geworden?
Van harte welkom, ik heb me laten vertellen dat in dit weekend de weergoden meestal gunstig gestemd zijn…

In dit weekend zijn de weergoden meestal gunstig gestemd …

Ellen van der Leeden

Leave a Reply