Hoe werkt Lux-Nova?

GLAS OP MAAT

Lux-Nova ontwerpt en realiseert projecten in mondgeblazen antiekglas. Dit is glas dat nog steeds met de hand gemaakt wordt. Kenmerken van dit glas: levendigheid, door belletjes en structuur.  Verbijzondering van uw idee.

Bij het kennismaken is er vooral aandacht voor de opdrachtgever. Bij een eerste afspraak kom ik vrijblijvend langs. U kunt vertellen wat uw plannen zijn en ik vertel iets over mogelijkheden. Keuze is er genoeg; het omzetten van uw idee vraagt om kennis en ervaring. Of het nu om een deur, een kunstobject of een hele wand gaat. Het is altijd een maatwerk traject.

De moeilijkste vraag om via de website te beantwoorden is dan ook; wat kost het… Factoren die de prijs beïnvloeden; de maat van het werk, de hoeveelheid snijwerk, en de kleur van het glas. Niet elke kleur/soort glas heeft eenzelfde prijs! Keuzevrijheid is fijn;  een duidelijke advies zorgt voor klantentevredenheid. U bent welkom met al uw vragen, stel ze gerust.

De volgende stap is het ontwerpen. Voordat ik hier aan begin heeft u al een indicatie gekregen van kosten. Tussentijds zijn er contactmomenten over de vorderingen of als dat nodig is, de moeilijkheden van het werk. U bent welkom om een kijkje te nemen in het atelier.

Lux-Nova werkt volgens de code van de glazenier,  de uitvoeringsrichtlijn glas-in-loodpanelen van Stichting ERM.  Dit staat garant voor kwaliteit.

Klanten van Lux-Nova zijn: particulieren, stichtingen, eigenaars van monumentale panden, kerken, openbare gebouwen en architecten. Diverse opdrachtgevers, diverse wensen. Diverse mogelijkheden tot het verbijzonderen van de ruimte. Glas is een dynamisch materiaal. Verandert de lichtinval, dan verandert ook de sfeer. Daar gaat het om: Spannend, uitdagend maar vooral heel leuk en dankbaar werk!

"GLAS OP MAAT"

Ellen van der Leeden